Laten we leren over onderscheid tussen hoge en lage kwaliteit van wimperextensions.

Waarschijnlijk weet u al wat een spectaculair resultaat wordt bereikt door een hoogwaardige wimperverlengingsprocedure. Mooie, zachte, nette wimpers die de ogen helder en charmant maken. Er zijn echter veel meisjes die geconfronteerd worden met een totaal andere realiteit na het krijgen van een wimperverlenging. Ongemak, aan elkaar gelijmde wimpers, uitsteeksels in verschillende richtingen, klodders lijm op wimpers, irritatie van de oogleden, snel verlies van de wimpers in slechts een paar dagen na de procedure, is een lijst van problemen die de meisjes overvallen die hun ogen hebben toevertrouwd aan een onprofessionele wimperspecialist.

Waarom gebeurt het en hoe kom je niet in deze categorie?

De laatste tijd is het hebben van wimperextensions een echte trend geworden. Het er geweldig uitzien zonder make-up, is een droom van een groot aantal meisjes en vrouwen. Daarom wordt het elk jaar steeds populairder.

Maar in dit geval kan zelfs een persoon zonder speciale opleiding en ervaring, die gelooft dat hij of zij alles van YouTube heeft geleerd en door wat oefening op vrienden en kennissen te hebben gedaan, zichzelf als een volwaardige wimperspecialist bekend maken.

Helaas zijn er geen licenties op het gebied van wimperextensions zoals bijvoorbeeld in de geneeskunde. “Wimperspecialisten” bieden hun diensten aan alsof zij de juiste skills en ervaring hebben en werken met de hoogste kwaliteit materialen. In werkelijkheid willen zij gewoon geld verdienen.

Gouden tip: als je wimperextensions van hoge kwaliteit wilt, begin bij een goede wimperspecialist!

Lage prijzen is niet wat je nodig hebt. Pas op voor lage prijzen. Een ervaren specialist met een groot aantal klanten en die met dure premiummaterialen werkt, zal je nooit een lage prijs voor haar werk laten betalen. Tegelijkertijd kunnen de prijzen ook te hoog zijn. Vaak gebeurt dat in schoonheidssalons omdat hun prijzen niet alleen materialen en werk omvatten, maar ook kamerhuur, administratieve kosten, reclame, etc.

Zoek niet naar lage prijzen! 99% kans dat je ook een lage kwaliteit krijgt.

Wees niet bang om vragen te stellen. Aan de hand van de antwoorden van de stylist kun je haar of zijn expertniveau beoordelen. Vraag naar technieken, welk materiaal er wordt gebruikt, enz. Vanuit mijn achtergrond kan ik zeggen dat ik zelfs op het internetaanbod vond van vakmensen, die oprecht geloofden dat ze sabelbont of nertsbont gebruikten voor verlenging, terwijl alle materialen voor semi-permanente wimpers alleen kunstmatig zijn.

Natuurlijk moet u naar het portfolio kijken en beoordelingen controleren, maar verwacht niet dat ze 100% overeenkomen met de realiteit. Persoonlijke aanbevelingen in deze situatie zijn goud waard, vooral als je de resultaten zelf hebt gezien. Maar het gebrek aan foto’s van de werken van de wimperspecialist zou u ook moeten waarschuwen! Persoonlijk zou ik nooit naar de wimperspecialist gaan zonder op zijn minst een paar foto’s uit het portfolio te zien.

Besteed aandacht aan de werkplaats van de  specialist, omdat deze u veel kan vertellen over zijn of haar benadering van beroep. Wees er zeker van dat instrumenten zijn gesteriliseerd. Aarzel niet om het aan de specialist te vragen, omdat het om uw gezondheid gaat. Wees niet bang om extensions te laten zetten vanwege negatieve verhalen en enge afbeeldingen die u op internet hebt gezien. Er is slecht werk op elk werkgebied. Het is jouw taak om een goede wimperstylist te vinden die haar werk goed zal doen. Gelukkig zijn er ook veel goede experts!

Hoe ziet goed werk eruit?

Allereerst moet je je comfortabel voelen met je kunstwimpers. Geen pijn, strak, brandend of stekend gevoel. Misschien krijgt u het eerste uur een ongewoon gevoel. Maar u zult snel wennen aan de nieuwe wimpers en ze als uw eigen wimpers waarnemen.

Ten tweede moeten al je wimpers van elkaar gescheiden zijn. Elke natuurlijke wimper met daarop een of meerdere kunstwimpers moet zelfstandig zijn. Wimperstylisten die hun werk snel willen doen, maar niet zoveel om kwaliteit geven, kunnen dat doen door deze regel te negeren. Maar dit is een van de belangrijkste regels! Dit is een garantie voor langdurige wimper kwaliteit en een gezondheid van uw natuurlijke wimpers! Als een resultaat kan bijvoorbeeld één kunstwimper worden aangebracht op 2 natuurlijke wimper of meerdere kunstmatige of natuurlijke wimpers kunnen aan elkaar worden gelijmd.

Hoe dan ook, elk dergelijk verkeerd gelijmd onderdeel is niet alleen een probleem voor het uiterlijk van de wimpers, maar is ook een aanzienlijk nadeel voor hun gezondheid. Stelt u zich eens voor hoe dergelijke wimperextensions zich zullen gedragen als het groeit. Wimpers groeien met verschillende snelheden, wat afhangt van fasen van groei of cyclus van elke afzonderlijke wimper. Dit houd de vernieuwing van de eigen wimpers tegen. Wegens hen blijven wimpers die al zijn uitgevallen, toch op het ooglid hangen omdat ze aan de aangrenzende wimpers zijn gelijmd. Of in tegendeel, verouderde wimpers kunnen een zwakkere wrikken die tot nu toe nog steeds groeit.

Volgens de normale cyclus vallen uw natuurlijke wimpers uit. En de verloren natuurlijke wimpers moeten de kunstmatige mee nemen, zodat er op de die plaats een nieuwe zal groeien in de loop van de tijd, en niet de volgende eruit zal trekken.

Controleer het verkleven van wimpers aan elkaar direct na de procedure. Kijk goed in de spiegel bij voorkeur met vergroting de hele wimperlijn en borstel je wimpers. Als je aan elkaar gelijmde wimpers vindt, vraag of je stylist het meteen herstelt. Anders kun je niet lang van de wimperextensions genieten. Als je ziet dat het werk ronduit slecht is gedaan en er veel lijmverklevingen zijn, vraag dan om de gehele wimperset te verwijderen, om schade aan de eigen wimpers te voorkomen. En betaal niet voor dergelijk werk. Raadpleeg een ervaren wimperstylist die je extensions veilig en mooi kan maken.

Ten derde, als je je wimpers aanraakt, moet je geen ruwheid en knobbels voelen. Hoogwaardige wimperverlengingen zijn gepolijst en zien er natuurlijk uit.

Ten vierde moet er rekening worden gehouden met de groeirichting van de natuurlijke wimper. Elke wimper moet in de juiste richting worden aangebracht, zodat de wimperlijn er netjes, natuurlijk en mooi uitziet. Als wimpers in verschillende zijden uitsteken, betekent dit dat ze niet in de aangegeven richting werden gezet. De wimperlijn ziet er slordig en vormloos uit, en de wimpers hebben uitsteeksels. Het werk is slecht gedaan. Dat is het eerste teken van een ongeschoolde wimperspecialist, omdat het een van de basisregels is. Zelfs als je natuurlijke wimpers niet in de juiste richting groeien of als ze beschadigd zijn, is het de taak van de extensies-expert om wimpers in een rechte lijn te lijmen. De wimperspecialist moet een speciale techniek toepassen die dit defect visueel verbergt of een voorgestelde behandeling aan een klant voorstellen: 1) wimperrestauratie met lashlift behandeling of 2) biowave, aanbrengen van ultradunne extensions om natuurlijke wimpers te laten herstellen.

Ik vind een dergelijke benadering rationeel aangezien de wimpers zullen herstellen en biowave de krul zal elimineren, zodat het percentage kunst wimpers met succes zal toenemen.

Ten vijfde moeten alle kunstwimpers met op afstand van het ooglid worden gelijmd op 1 mm of iets minder. Leer voorzichtig je wimpers kennen. Je zou een even rij natuurlijke wimpertjes in een wortelzone moeten zien. Een kleine afstand tussen het ooglid en de wimperextension is niet merkbaar, maar het is noodzakelijk voor comfort en veiligheid. Kunst wimpers moeten in contact komen met natuurlijke wimpers, maar niet met de huid. Het op het ooglid lijmen kan leiden tot irritatie en allergische reacties (deze regel is ook eenvoudig en moet niet worden genegeerd! Bovendien kan deze fout worden opgemerkt, zelfs op foto’s van het werk van een specialist, als u inzoomt).

Ten zesde moeten correct gezette kunst wimpers grenzend aan de natuurlijke wimpers vastzitten. Het is ook belangrijk dat kunstmatige wimper bevestigd is met zijn basis (uiteinde) en niet met een middendeel (koppelingslengte moet 1 mm zijn). In geen geval mag het onderste deel van kunstwimpers een vrije rand vormen. Anders kan die rand zich van de natuurlijke wimper verwijderen en beginnen op het ooglid te steken en krassen. Dit veroorzaakt geen prettig gevoel, en lokt irritatie uit. Bovendien zullen dergelijke fouten van uw specialist de periode van het dragen van verlengde wimpers aanzienlijk bekorten (een dergelijke situatie kan worden waargenomen wanneer de specialist bijvoorbeeld krul “D” gebruikt, maar een klant zeer rechte, “stijle” wimpers heeft.) In dergelijke gevallen is het meestal onwerkelijk om goede koppeling bereiken. Het is belangrijk om een krul te kiezen die in de buurt van een natuurlijke kromming zit. Maar als een klant krul “D” of meer wil toepassen, is het rationeel om eerst biowave aan te bieden en pas daarna deze krullen te gebruiken. Dit zal voor een goede koppeling zorgen en de extensions zullen langer blijven zitten.

Vergeet niet dat na de procedure de meeste wimper extensions er goed uitzien. Effectieve, lange, mooie wimpers… Het lijkt erop dat je het gewenste resultaat hebt bereikt. Je hebt betaald en bent blij, in de hoop dat je lang kunt genieten van je wimpers. Tenminste gedurende 3-4 weken. Geen haast! Het is noodzakelijk om de kwaliteit van het werk te controleren. Pak een spiegel en controleer je wimpers zorgvuldig.

Dus je perfecte wimperverlenging is: elke kunstwimper wordt aangebracht op 1 natuurlijke wimper. De kunstmatige wimper is bevestigd met zijn uiteinde, met een afstand van het ooglid. (0,5 – 1 mm). Je voelt geen jeuk, ongemak, tintelingen, pijn. De wimperlijn ziet er netjes uit en kunstwimpers worden meestal niet gevoeld op het ooglid.

Ik wil ook iets zeggen over de draagtijd. Het is belangrijk om te weten dat wimpers die uitvallen, niet altijd een slechte kwaliteit van wimper extensions betekent. Het is nodig om rekening te houden met het aantal verloren wimpers en omstandigheden. Vergeet niet dat natuurlijke wimpers elke dag uitvallen, vernieuwen en dat blijven doen. Ongeveer 4-6 wimpers vallen dagelijks uit, maar dit merken we nooit. Dat is een normaal natuurlijk proces! Maar het verlies van al verlengde wimpers laat ons in paniek raken! Let op, het uitvallen van kunstwimpers zonder natuurlijke wimper is een kwestie van materialen (lijm, kwaliteit van werk) en verzorging (vette huid, crème met oliën, niet juiste reiniging) Lees het artikel over – JUISTE VERZORGING Als de kunstwimper uitvalt met natuurlijke wimper, betekent dit natuurlijke vernieuwing (dat is ook afhankelijk van vele factoren – “MEER OVER DE DUUR VAN HET DRAGEN”

Wimperstylisten kunnen inderdaad lijm van lage kwaliteit gebruiken en zelfs het zetten van de juiste manier zal niet altijd de duurzaamheid verbeteren. Vaak veroorzaken meisjes echter zelf verlies omdat zich niet aan de regels van het verzorgen houden.

“Vertrouw uw ogen alleen toe aan professionele specialisten, zorg goed voor uw wimpers en dan zal het resultaat van de wimperverlenging u en degenen die bij u in de buurt zijn lang plezier geven”

Ik wens je mooie en gezonde wimpers toe!!!

Met vriendelijke groet, Lyudmila.

Beauty Lash Studio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *