Opvulling!!! Wat is het eigenlijk?

Dit is informatie over “opvulling na opvulling”

Wanneer moet je nou eigenlijk terug komen voor een opvulling? En waarom is het beter om een nieuwe set te nemen? Laten we er achter komen!

 

Let op! Het is belangrijk om te begrijpen dat alle cijfers gemiddeld zijn. Dat betekent dat er altijd uitzonderingen zijn!

 

Om te beginnen heeft iedere wimperlijm een verschillende periode van vastkleven. Ieder persoon heeft zijn eigen wimpervernieuwingstijd, metabolisme en huidtype (droog, normaal, olieachtig). De vette huid vermindert de wimpers aanzienlijk. Maar er zijn ook cliënten met eigen wimpers die niet te snel en uitgebreid groeien, daar zullen de extensions langer dan 3 weken blijven zitten.

Het eerste schema – iedere 3 weken opvulling.

De meeste wimperlijm blijft 5 weken zitten. Laten we een grafiek maken voor de duidelijkheid (schema 1). De groene stippellijn geeft de duur van een lijm aan.

Punt A – het moment van de wimperverlenging.

Punt B – na 3 weken verliest de cliënt een deel van de wimpers vanwege regeneratie, externe factoren en het verstrijken van de lijm, sommige wimpers zullen terug groeien en op de tips blijven, sommigen aan elkaar gelijmde wimpers en degene die in rare bochten en richtingen staan moeten ook vervangen worden.

Er zal 35-40 % van de wimperextensions kunnen blijven zitten.

Punt C – De specialist voegt 60-65 % van de nieuwe wimperextensions toe om het er weer uit te laten zien zoals bij de eerste verlenging.

Punt D – in 2 weken na de opvulling, zullen wimpers die werden geplakt tijdens de eerste verlenging uitvallen omdat de lijm ze niet meer vast kan houden.

Punt E – tegen de tijd van de tweede correctie, zal de helft van de wimpers die bij de vorige opvulling zijn toegevoegd, uit vallen. Als een resultaat dat slechts 25-20% van de goede wimpers blijft.

Punt F – op de tweede opvulling, zal de specialist 75-80% nieuwe wimperextensions aan moeten vullen.

Punt G – na 2 weken zullen de overblijfselen van die wimpers die zijn toegevoegd tijdens de vorige opvulling uitvallen (de lijmperiode is verlopen) (25-20%).

Als gevolg hiervan betaalt de klant tijdens de tweede (herhaalde) opvulling bijna de kosten van een nieuwe set.

Wat krijgt ze?! Niets goeds!

Omdat ze in 2 weken 60-65% van de wimpers verliest! (20% van de wimpers per week die uitvallen tijdens het dragen + 25-20% van de vorige correctie (de lijmperiode is verlopen)

Dat is de reden waarom ik het niet aanbeveel om een herhaalde opvulling te doen! Het is zonde en geldverspilling.

 

Overweeg de voor- en nadelen van opvulling in 3 weken.

Voordelen van opvulling in 3 weken:

* 2 weken na de opvulling zien wimpers er fatsoenlijk uit, omdat het nu meer dan 60% opgevuld is.

Nadelen van opvulling in 3 weken:

* de meeste wimpers zullen actief uitvallen tijdens de 3e week

* tegen de tijd van de opvulling heeft de cliënt slechts 30% van de wimpers over welke nog goed zijn om te blijven zitten

* tijdens de opvulling is het onmogelijk om de ruimte tussen de wimpers goed te wassen

* wimpers die overblijven van de vorige opvulling zullen sneller uitvallen dan bij een nieuwe set. In dit geval kunnen er kale plekken verschijnen (wimpers vallen niet gelijkmatig uit)

* De opvullingstijd is zelfs langer dan een nieuwe set

Omdat:

1. Het noodzakelijk is om alle wimpers te verwijderen die niet kunnen worden gebruikt (gegroeid, geëxfolieerd, gelijmd, verwrongen, naar binnen kijkend/ in de andere richting).

2. De ruimte tussen wimpers schoongemaakt en gewassen dient te worden.

3. Er moet worden ontvet en een primer aangebracht moet worden.

Dat is waarom een opvulling u niet nog een maand meer plezier kan geven, terwijl dat wel zo lijkt.

 

Vaak denken vrouwen dat en in de tweede week klagen ze dat kale plekken zijn verschenen. En dat ze slechts mooie wimpers hadden voor 2 weken!

 

Al deze factoren zijn de moeite waard om over na te denken!

Het tweede schema – elke 4 weken opvulling.

Laten we een nieuwe grafiek tekenen (schema 3). De grafiek toont die kleine hoeveelheid

van wimpers die blijven en een specialist moet ongeveer 85% aan nieuwe wimpers zetten. Daarom zullen de kosten hoger zijn.

Voordelen van opvulling na 4 weken:

* de klant kan geld besparen

Nadelen van opvulling in 4 weken:

* een deel van de wimpers van de vorige opvulling valt actief uit na de 1e week

* tegen de tijd van de opvulling heeft de cliënt slechts 15% van de wimpers over welke nog goed zijn om te blijven zitten

* tijdens de opvulling is het onmogelijk om de ruimte tussen de wimpers goed te wassen

* wimpers die overblijven van de vorige opvulling zullen sneller uitvallen dan bij een nieuwe set. In dit geval kunnen er kale plekken verschijnen (wimpers vallen niet gelijkmatig uit)

* De opvullingstijd is zelfs langer dan een nieuwe set

* Er is geen mogelijkheid om het uiterlijk en het effect van de wimperverlenging te wijzigen

* Er zijn momenten waarop een klant probeert af te dingen. Bijvoorbeeld, wanneer zij op afspraak komt voor opvulling, met visueel gezien voldoende wimpers. Zij gelooft dan dat alles in orde is met haar wimpers, waardoor zij niet voluit de prijs voor een opvulling zou hoeven betalen. Wij moeten dan geduldig uitleggen dat in feite op het moment van opvulling veel wimpers zullen uitvallen net als je ze begint aan te raken, en er zijn er ook wimpers die de andere richting op staan. Die wimpers moeten dan vervangen worden anders zullen zij in het ooglid prikken etc. Om het makkelijker te maken voor de klant en de specialist kun je door middel van het opvulling schema een prijs afspreken.

Het derde schema – Nieuwe set elke 4 weken.

Als je de grafiek opnieuw bekijkt (schema 2), kun je dat zien op de 4e

week de klant maar 20% goede wimpers over heeft.

Voordelen van een nieuwe set om de 4 weken:

* na elke wimperverlenging vallen wimpers gelijkmatig uit.

* er is mogelijkheid om de ruimte tussen de wimpers goed te wassen. Dit is een heel belangrijk voordeel. Zeer geschikt voor mensen die actief make-up gebruiken.

* het is mogelijk om het uiterlijk en het effect van de wimperverlenging te wijzigen.

Nadelen van een nieuwe set om de 4 weken:

 

* voor het jaar dat de klant wat meer geld uitgeeft dan in het geval zij voor opvulling had gekozen.

De conclusie is!

*Nieuwe set is de beste optie als u wilt dat uw wimperextensions altijd van de hoogste kwaliteit zijn. U kunt effecten kiezen, deze wijzigt u door de dikte en lengte van de wimpers. Nieuwe wimperextensions is altijd de belofte naar reinheid en de gezondheid van je wimpers. Voor dit schema zijn er kortingen voor vaste klanten!

*Opvulling na 3 weken is economisch. En soms is het echt nodig.

* Hercorrectie (dus opvulling na opvulling) wordt helemaal niet aanbevolen, het is arbeidsintensief, is geldverspilling en je kunt er niet de hoogste kwaliteit mee bereiken!

* Opvulling na 4 weken. In dit schema zie ik ook geen voordelen. Je berooft jezelf van een nieuwe set en bespaart daarbij maar 10% van de totale kosten.

Ik hoop dat u met dit artikel meer zult begrijpen van het systeem van wimperopvulling. En op basis daarvan zult u uw eigen conclusies kunnen maken. En u zult het werk van specialist naar redelijkheid beoordelen!

Ik wens je mooie en gezonde wimpers toe!!!

Met vriendelijke groet, Lyudmila.

Beauty Lash Studio.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *