Problemen die u tegen kunt komen !!!

‼️Dit is wat er gebeurt met je ogen als je ze niet goed verzorgt, en iedere keer weer je wimpers laat opvullen, het hele jaar door.

☝🏻Ik zal altijd 1x een opvulling doen, maximaal 2x en dan een nieuwe set!

Oude wimpers moeten worden verwijderd om de inter-ciliaire ruimte (tussen de wimpers) te reinigen en te desinfecteren. Pas nadat ervoor gezorgd is dat de wimpers perfect schoon zijn, wordt er een nieuwe set gezet.

De mevrouw van de foto heeft opvulling na opvulling gehad, en verzorgde haar wimpers niet goed. Haar wimperextensions-specialist heeft haar geadviseerd om 2 keer per week de wimpers te wassen, en haar niet verteld dat zij een serieus probleem had met haar wimpers. Ik denk dat deze situatie kan niet over het hoofd gezien worden. Poets jij je tanden maar 2 keer per week? Natuurlijk niet! Net als je tanden moeten je wimpers 2 keer per dag met een zeep 🧼op foam speciaal voor wimpers gewassen worden! Dat is erg belangrijk! Zorg goed voor je wimpers, zodat je jezelf niet laat schimmelen🍄 of in het ergste geval demodex!🦠 (huidmijten)🙈🤭

P.S Het meest trieste is dat ik zo’n situatie vaak zie bij de klanten die van een andere specialist komen!😔 ‼️Vraag uw specialist over hygiëne op haar werkplek en gereedschap! 😷Let op hoe de hulpmiddelen worden gedesinfecteerd en of de specialist de materialen één keer gebruikt! Oog-pads, borstel, spatel, het zou allemaal maar eenmalig moeten worden gebruikt! Het gereedschap en de handen van de specialist moeten worden gedesinfecteerd!

Beschrijving van de foto:

1. Wimpers na vele malen opvullen. Met een schimmel of demodex. (huidmijt)

2. Wimpers na normaal wassen. We kunnen zien dat de witte deeltjes na schuimreiniging nog steeds aanwezig zijn.

3. Wimpers schoongemaakt met een borstel en desinfectie. (Chloorhexidine)

4. Nadat de wimpers helemaal schoon waren, heb ik een nieuwe set gezet.

• Ik wens je mooi en gezond wimpers!•

•Beauty Lash Studio•

One thought on “Problemen die u tegen kunt komen !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *