Info

Technieken van wimperextensions

One by One
2D-7D Volume

U kunt kiezen uit de volgende technieken van wimperextensions: een set One by one wimperextensions, of een Volume set. Ook zijn wimperextensions te verkrijgen in diverse krulsoorten, lengtes en diktes. Kijkend naar de vorm van uw ogen, geef ik advies wat er het beste bij u zou kunnen passen. In principe, voldoen aan 8 basisstructuren van het oog. En er zijn 7 effecten voor wimperextensions.
Gebruik van dergelijke effecten kan uw look aanzienlijk veranderen of accentueren.

Lengte van wimpers

Bij de lengte kijk ik naast de vorm van uw ogen, ook naar de kwaliteit van uw eigen wimpers en welke look u zelf wilt creëren. Ik gebruik wimpers in lengtes van 8mm t/m 14 mm. Door de lengtes in verschillende volgordes te plaatsen, worden er verschillende looks gecreëerd.

Dikte van wimpers

De dikte ligt aan de kwaliteit van uw eigen wimpers, maar ik adviseer bij de One by one techniek een dikte van 0.12, 0.15, 0.18. Dit geeft altijd een mooi en natuurlijk effect. Meer het is te zwaar voor uw natuurlijke wimper. Voor Volume effect gebruik ik meestal van 0.05 tot 0.08,5  Voor Hipper Volume niet meer dan 0.05. Ik heb nog nooit meer dan 0.18 gebruikt. Dat is te zwaar voor uw natuurlijke wimpers.

Krullen

Ik maak gebruik van de C, CC, D, L- krul. De C-krul is een natuurlijke krul, net iets meer dan uw eigen wimpers. De CC- krul is een beetje heftigere krul. Dat kan voor een goede combinatie met D-krul en geeft mascara look. De D-krul is een nog heftigere krul, die ideaal is voor een glamour look! De L-krul wordt meestal gebruikt voor hangend ooglid of voor verschillende designs.

Voor wimperextensions gebruik ik speciale professionele patches voor het afdichten van de onderste wimpers. Deze ultradunne patches op basis van Hydrogel zorgen, dat tijdens de procedure, uw gevoelige huid onder de ogen goed beschermd is.

De basic wimpers die ik zet, zijn zwart en bruin van kleur. U kunt ook verschillende kleuren, ombre en andere mooie combinaties kiezen.

Ombre

Ombre Wimperextensions

U kunt de kleur van de uiteinden van de wimperextensions zelf kiezen als uw oogkleur of verschillende felle kleuren.

One by One

One by One techniek van wimperextensions

Hierbij wordt op elke eigen wimper 1 kunstmatige wimper geplaatst.
De behandeling van een volle set duurt gemiddeld 1,5 -2 uur. Deze techniek geef en mooie natuurlijke look.

Nieuwe set -€65,- /2 uur/

2D-4D Middle Volume

2D Volume

3D Volume

4D Volume

Hierbij wordt op elke eigen wimper 2-3 of 4 kunstmatige wimpers geplaatst. De behandeling van een volle set duurt gemiddeld 2,- 2,5 uur. Deze techniek geef en mooie natuurlijke look.

Nieuwe set € 70,-€80,- /2,5 uur/

5D-7D Extra Volume

5D Extra Volume

Deze techniek heeft de mooiste glamour look voor en speciaal moment. Omdat het zo zwart is en heel mooi uw ogen accentueren. Hierbij wordt op elke eigen wimper 5 tot 7 stuks dunne kunstmatige wimpers geplaatst.

Nieuwe set € 95,-

(Ongeveer 3 uur)

Home